Botó Contacta amb Badaweb

EL UNICO VOTO UTIL PP, EN BADALONA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
PERE
13.04.2007 a las 17:39:20
EL UNICO VOTO UTIL PP, EN BADALONA

PARA EVITAR LA CORRUPCION Y LA MAFIA DEL PSC EN BADALONA, Y PARA QUE SE VAYA LA MAYTE ( ALCALDESA) QUE ES UNA PETARDA Y ESTA LLENANDO BADALONA DE CHUSMA , DELICUENCIA Y CORRUPCION. FUERA PSC FUERA MAITE ARQUE VOTAR AL PP, ES EL UNICO QUE SALVARA BADALONA DEL CAOS DE ESTOS ULTIMOS 20 AÑOS.

#1
susana
14.04.2007 a las 09:39:51
EL UNICO VOTO UTIL PP, EN BADALONA

alguien sabe como quedo el tema de las manifestaciones en la salud? creo que ya no se esta haciendo nada mas,y todavia hay mucha chusma,si alguien sabe algo,escribid por fa,y a lo que tu dices pere,tienes razon,tu zona esta muy mal,tambien,de momento lo unico que tenemos que hacer es esperar a mayo,a ver que pasa,yo no soy del pp,pero esta claro que ahora le votare,a ver que pasa.FUERA LA MAITE.

#2
roger
20.04.2007 a las 10:56:14
EL UNICO VOTO UTIL PP, EN BADALONA

que el PSC està a l'alcaldia des de fa 20 anys no ho poso en dubte que hi ha coses que fan tufillo a corrupció tampoc (la politica local es així) que s'està omplint de chusma i delniquencia si: a veure, que no us agradi el panorama humà que tenim vale, pero que diguis que hi ha delinquència a badalona (llevat de casos molt concrets i barris que estan fets pols en aquest sentit com Sant Roc) es simplement faltar a la veritat. No dic que no hi hagi delictes ni que la poli no tingui més feina ara que fa 10 anys, que probablement es cert. El que dic es que les dades de criminalitat (i aprofito per queixar-me pq aquestes no es publiquen regularment ni de forma fiable) no diuen que la criminalitat sigui més gran del que passa a d'altres països europeus. Que la solució es el PP ho poso radicalment en dubte, em nego a viure en un estat policial, que es el que preten el PP, o a que es criminalitzin els comportaments d'aquelles persones que estan més fotudes en aquesta societat o els que més oposició fan al govern (local, autonòmic o nacional). Amb 40 anys de feixisme en vem tenir prou, no vui 40 anys més d'actituts fascistoides.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat