Botó Contacta amb Badaweb

Zapatero a tus zapatos

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Pepe
14.11.2006 a las 02:51:59
Zapatero a tus zapatos

ZAPATERO ganate los garbanzos dedicando tu tiempo a gobernar España que para eso te elegimos. Asi que dejate de civilizaciones que no eres el Papa, deja el dialogo de paises a la ONU que para eso se constituyo.

#1
badaweb, alojo de fa
14.11.2006 a las 08:56:05
Zapatero a tus zapatos

estoy harto de leer a los fachas de turno en esta foro.

#2
para los peperos de
14.11.2006 a las 15:20:41
Zapatero a tus zapatos

El projecte de recuperació de la platja de Badalona ha rebut les crítiques del PP al Congrés dels Diputats El grup popular va afirmar que més del 70% de les esmenes aprovades per la Comissió de Pressupostos al projecte de llei dels comptes públics pel 2007 es referien a Catalunya. La portaveu popular de Pressupostos, Fàtima Bàñez, va afirmar que no entén perquè propostes com la recuperació de la platja de Badalona no es duen a terme a les platges de Huelva o Almeria. Per la seva banda, el president del grup municipal del partit popular a Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que aquesta crítica representa un motiu de satisfacció. Pel partit popular aquest fet demostra la debilitat del govern central davant dels grups catalans, i es va afirmar que s’haurien de dur a terme projectes amplis també a la resta de l’Estat Espanyol. Extraido de las noticias de badawweb ¿ahora que decís peperos? si no estais a gusto en Badalona, piraros

#3
Pepe
14.11.2006 a las 19:10:18
Zapatero a tus zapatos

Donde pone en mi critica que vaya a favor del PP? Criticare lo que me de la gana de ZAPATERO porque es el presidente mas tonto que hemos tenido !! y no soy del PP. Que pena me dan los politicos del PSOE, aceptad que en las proximas elecciones la Maite Arque va a irse a la calle.

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat