Botó Contacta amb Badaweb

Falsedat en la publicació d´ un text del Fòrum

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Maudili Prieto
05.11.2006 a las 09:53:05
Falsedat en la publicació d´ un text del Fòrum

Hi ha gent que es pensa que jo, de les coses de Badalona,no m´assabento,però sempre ho faig perque tinc un grup de persones desplegades per la ciutat que m´ informen de tot i el text que hi apareix amb el títol 'NO ES PAS CERT' al meu nom en aquest forum de Badaweb no és meu. Suposo que déu ser d´ algun periodista de la ciutat (ES A DIR,EL 100% DELS PERIODISTES DE BADALONA) que,quan no sap dir la veritat davant de la mà que li dóna de menjar,es dedica a posar el meu nom. Només pucrecordar que el periodistes Àngel Ponz i Ricard Palou (avui a 'El Punt' Barcelona) es van dedicar a insultar-me telefònicament, tot i que puc explicar coses més greus. Puc garantir que no és meu perque ni cometo aquestes faltes com 'pagan' o 'reb' ni el tema tractat m´ interessa.Apart, en la data que hi consta de publicació, n´ hi havia (i n´hi ha) altres ciutats que m´ interessen més que Badalona. Prego,doncs,als encarregats de Badaweb (que sé qui son amb noms i cognoms) que retirin un text que jo no he fet i que, coneixent-me, son conscients que no sóc jo. MAUDILI PRIETO

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat