Botó Contacta amb Badaweb

Badalona té els impostos més cars de Espanya

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
manolo
25.05.2002 a las 12:12:23
Badalona té els impostos més cars de Espanya

#1
Salvador
29.05.2002 a las 07:34:04
No és pas cert!

Els impostos que pagan els ciutadans i ciutadanes d'una ciutat serveixen per que l'administració local ofereixi serveis que beneficiin els mateixos ciutadans. Però les administracions locals no ténen les competències per donar tots els serveis que calen. Són altres administracions qui ho han de fer (Generalitat, Estat...) En el cas de Badalona, l'Ajuntament està oferint serveis que han estat historicament deficitaris i que són competències de les altres administracions. També s'ha de tenir en compte que tant l'Estat com la Generalitat han d'aportar diners, però sabeu quin percentatge reb Badalona? No es pot comparar, com ha fet CiU, entre els impostos de Badalona amb els de Tarragona ciutat. Tarragona amb menys habitants que Badalona, per ser capital de província reb el doble de diners de les diferents administracions que Badalona.
Si la política actual vers als municipis no canvia, em podeu dir com s'ho ha de fer l'Ajuntament per oferir els serveis que corresponen a una ciutat com Badalona i que ès la tercera en població de Catalunya i tenint en compte els déficits que arrossaguem? Endeutant-nos?
No es poden fer afirmacions com aquesta sense tenir coneixement de com funciona el finançament municipal. Us heu llegit alguna vegada el redactat de la llei d'Estabilitat Pressupostària o Dèficit Zero aprovada pel PP i el què significa aquesta llei pels municipis?


#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat