Botó Contacta amb Badaweb

On és la Oferta Pública??

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
motsesa
13.09.2006 a las 16:21:27
On és la Oferta Pública??

Ciutadans de Badalona, si teniu pensat treballar a nivell públic...Esteu perduts! Les convocatòries a nivell d'oferta pública estan a l'abast dels ciutadans. Curiosament, el 13-6-06 al DOGC nº 4653 surt la oferta pública de l'ajuntament on es fa constar que serà publicat a la pagina web del mateix. On és? Qui ho sap, però tret que volgueu ser Guràrdia Urbana, ho teniu tan negre com jo. Enfi, més transparència dins de l'ajuntament i més accés a la informació dels ciutadans. Esperem que s'apropin canvis en les municipals...

#1
SANDRA
10.11.2006 a las 17:29:55
On és la Oferta Pública??

Hola motsesa, entra a aquesta adreça: http://www.badalona.cat/aj-badalona/ca/ajuntament/ajuntament-informa/tauler-anuncis Ara només es pot veure el resultat del procés selectiu, però dies enrere estaven les dates de la presentació de sol.licituds per a aquestes convocatorias. Recordo que a l'estiu també hi vaig trobar informació d'alguna convocatoria d'auxiliar administratiu. Sempre que vulguis veure les convocatories, busca-ho al tauler d'anuncis. L'Ajuntament està obligat a penjar-ho. Sino ho pots veure per internet, pots anar-hi presencialment, a les oficines d'Atenció al Ciutadà.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat