Botó Contacta amb Badaweb

Què passa al barri de Canyadó els caps de setmana?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
ESI
25.12.2005 a las 13:50:13
Què passa al barri de Canyadó els caps de setmana?

Darrerament al Barri de Canyadó és impossible descansar tranquil els caps de setmana i a les jornades festives, ja que hi ha un moviment exagerat per part de la gent que surt de 'marxa'. El problema més important, en la meva opinió, és que hi ha persones totalment incíviques que fan malbé cotxes, arbres, fan les seves necessitats pel carrer, es barallen, criden... i un llarg nombre d'actes que trenquen les normes socials de convivència. Per altra banda, els propis veïns ens veiem privats de la nostra seguretat, ja que en alguna ocasió s'ha donat el cas d'atacs físics als propis veïns que intentaven accedir al seu domicili. Tanmateix, el moviment de cotxes es triplica al llarg del cap de setmana o dates assenyalades i per tant ens trobem amb moltes dificultats a l'hora d'aparcar els nostres propis vehicles i les persones forànies aparquen allà on els hi sembla, sense respectar les senyalitzacions i fent nosa. Ens ho podem passar bé, però sempre respectant les propietats privades i el descans dels veïns de Canyadó. Ja n'hi ha prou d'actes bandàlics, si us plau!! Volem una conscienciació per part de la gent que circula pel nostre barri per anar a les zones musicals. Quines solucions es podrien aplicar?

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat