Botó Contacta amb Badaweb

TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
albert
22.09.2005 a las 23:56:43
TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB

qui gestiona el pressupost de badalona comunicació? quan costa cada programa de TVB? en mans de qui està la tele? el seu director n'està aprenent?, va en autobús groc a treballar? de qui depenen els descontinguts? els penosos concerts de la fnac són gratis, oi? el sr. cosme madolell què va fer quan va gestionar uns estudis de gravació al carrer del Prim? on són aquells estudis? no es fa natació, vela, tennis, bàsquet, petanca, handbol, etc a badalona? només futbol? i el locutor del programa de viatges no us fa venir por si pugem als avions? i ha assessor d'imatge? i la presentadora que sortia fa uns mesos, on és? s'ha estrellat? al bacallaner li agrada xupar càmera, oi? de quina regiduria depenen, de cultura i espectacles o de granlandtugsalandia? etc etc etc n'estem tips

#1
pepitu
23.09.2005 a las 13:29:35
TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB

Em sembla que escrius aquí, perquè no tens res mes a fer, i així, dient tonteries i vaguetats et realitzes, Albert. Sincerament et trobo molt pobre. Si parles perquè ho estas vivint, fas un mal servei als lectors, perque no dius res coherent, i si ho dius perque algú t'ha passat el missatge no t'entenc. Es una crìtica que vol fer mal, absolutament destructiva, però no en fa. I si que es nota que ets tendenciós. TVB, pel que he pogut veure.la, fa bastant mes basquet que futbol. O no? Hem estat tot l'estiu, i abans i tot, veient els programes de 75 anys d'aniversari de la Penya, cosa que trovo be, encara que a mi no m'agradi el bàsquet. Quina oportunitat que tens d'insultar i dir bestieses amb total impunitat i anonimat oi? En quan a les altres preguntes, perquè no t'enteres be de tot pels conductes reglamentaris, o sia, preguntant.ho a la mateixa empresa? Albert fest'ho mirar!

#2
Remei
23.09.2005 a las 20:25:43
TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB

Que dius?, si TVb és la millor tele local de Catalunya! la més neutral, la de contingut més cultural, i la que acaba per tenir més audiéncia. Deixa't estar d'hòsties i no critiquis per criticar, que no porta enlloc.

#3
badaloni
24.09.2005 a las 15:29:06
TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB

home, a veure si no ens mirem tan el melic... què em dieu dels informatius? tan pobre és badalona en notícies que tenim uns telenoticiabadius tan curtets?

#4
BERNAT ROCAFORT
01.10.2005 a las 07:41:43
TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB TVB

La direcció de tvb está desqualificada( desde la LLIBERTAT D´EXPRESIÓ i la PROFESIONALITAT ) quan no té NINGUNA INDEPENDENCIA) i només obeieix les ORDRES que els hi donen desde determinades ALTES INSTANCIES per fer callar sistematicament les veus discordants de la ciutat VETANT la seva PRESENCIA I VEU als mitjans que son PUBLICS I PER TANT DE TOTS. ESPERO IMPACIENT QUE TOT AIXÓ CANVII ALGÚN DIA. SALUT I QUE TINGUEU UN BON DIA .

#5

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat