Botó Contacta amb Badaweb

BASTA DE PLAYA NUDISTA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
MONTERÍN
16.04.2002 a las 21:27:58
BASTA DE PLAYA NUDISTA

A mi con todos los respetos, no me parece correcto que haya una playa nudista, en una ciudad como Badalona. Por favor, más respeto a los ciudadanos de esta ciudad. Que se vayan a Sitges si se quieren remojar las pelotas, que nuestras playas están a dos pasos de donde hay niños y gente mayor.

#1
JOAN
16.04.2002 a las 21:30:35
Re: ben dit!

> Tens tota la raó. I que la "senyora" Munsa Niso tan "progre" i tol.lerant que se la posi davant de casa seva.

#2
eduard
25.04.2002 a las 20:25:26
Re: BASTA DE PLAYA NUDISTA No fiquis als nens en a

Si el senyor Monterín o cincuanta mil persones més han incorporat dins la seva llista de dubtosos valors el d'anar vestits pel carrer, em sembla molt bé (no m'ho sembla però no hi puc fer res).

Ara, si us plau, no fiqui els nens en això, que el tabú el porta vosté al cap i als nens tan se'ls en fot. La nostra societat ha anat sempre despullada pels puestos amb tota llibertat, i que els últims 3.000 s'hagi creat un tabú absurd i ridícul com aquest no implica que les criatures hagin evolucionat geneticament per sentir falta de respecte.

Senyor Monterín, el problema és seu. Si no vol que els seus fills i els seus avis vegin gent despullada, tanquils a casa (i tiri la tele). Jo no vull veure senyors Monterín pel carrer o gent amb pantalons de l'exèrcit espanyol, però m'aguanto, perquè la meva llibertat acava quan comença la dels altres. I mira que en aquest cas si que puc parlar de que els veuen els avis (els que van quedar després de la guerra) i els nens.

Eduard

#3
Salvador
26.04.2002 a las 07:34:12
Re: BASTA DE PLAYA NUDISTA

La societat és plural. Badalona també. En una auténtica democracia, s'han de donar serveis pensant en la pluralitat.
Si tu no vols pendre el sol despullat o despullada, doncs no ho facis però no et fiquis amb els/les qui prenen aquesta opció, no t'estan fent cap mal.

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat