Botó Contacta amb Badaweb

Qué li passa a la platja de Badalona?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
francesc
23.06.2005 a las 18:53:15
Qué li passa a la platja de Badalona?

Comunicat PLATAFORMA DE DEFENSA DEL LITORAL DE BADALONA Vª Conferència-col.loqui QUE PASSA AMB LA PLATJA DE BADALONA? Qué passa amb la contaminació del front maritim de Badalona? Qué passa amb l’especulació urbanística del reraport? Qué passa amb el port? Qué passa amb l’abandonament del patrimoni arquitectónic? Qué passa amb la degradació i deixadesa de la franja ferroviària? Qué passa amb la contaminació i la degradació ambiental del litoral? Qué passa amb la neteja de la sorra i de l’aigua? Qué passa amb la pèrdua de sorra? Qué passa amb les barreres arquitectóniqes i la inaccesibilitat del front marítim? Qué passa amb la degradació del mobiliari urbà? Qué es farà amb els 300.000 E. Aprovats per invertir al litoral? El proper dimarts 28 de juny a les 20 h. a Club Natació de Badalona tindrà lloc la cinquena conferència-col.loqui. En aquesta intervindran els senyors: Mª del Mar MASCAREÑAS Directora Escola del Mar Jaume SOLÀ Director Agència Catalana de l’Aigua José MAURICIO Presdident Confraria de Pescadors d’Arenys de Mar Lluís TOLDRÀ Advocat de DEPANA Josep ROMERO Coordinador de la Plataforma i President de l’A.VV. Iris-Sol Casagemes Francesc ALFAMBRA Portaveu de la Plataforma i membre d’Els Verds de Badalona Presenta Miquel ESTRUCH President del Club Natació Badalona Modera Lluís ALERN Portaveu de la Plataforma i membre de Deixem de Ser Invisibles PLATAFORMA DE DEFENSA DEL LITORAL DE BADALONA Per a més informació podeu comunicar amb el portaveu Francesc Alfambra (636245658) Badalona 23 de juny de 2005

#1
MARTA
26.06.2005 a las 13:02:25
PISOS DE PO PARA ESPAÑOLES

ME GUSTARIA SABER SI HAY ALGUN PROYECTO MAS PARA SORTEAR MAS PISOS DE PROTECCION OFICIAL PARA CIUDADANOS ESPAÑOLES QUE RESIDEN EN BADALONA. CIUDADANOS QUE PAGAN IMPUESTOS, HAN NACIDO, VIVEN Y QUIEREN SEGUIR VIVIENDO EN ESTA CIUDAD DE BADALONA QUE POCO A POCO ESTA SIENDO INVADIDA POR ESTRANGEROS CON LOS MISMOS DERECHOS Y DIFERENTES CULTURAS QUE TENEMOS QUE AGUANTAR.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat