Botó Contacta amb Badaweb

On són el nostres pisos MAITE?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
MANEL MARTIN
13.04.2005 a las 18:02:22
On són el nostres pisos MAITE?

DESPRES DE CASI SIS ANYS ENCARA HI HA MOLTA GENT (MOLTS CONEGUTS) QUE ESPEREN SABER QUIN SERA EL PIS QUE ELS VAS ADJUDICAR AL SORTEIG. TINDRE EL PIS? ES PREGUNTEN. MENYS PARAULES, MENYS PETONS, MENYS FESTES I MES FETS. PERO ES CLAR TU TAN SOLS ETS L'ALCALDESSA. ELS QUE MANEN REALMENT A BADALONA (I QUE ET VAN FER ALCALDESA-TITELLA) NO TENEN MES INTERESSOS QUE ELS SEUS PARTICULARS, QUE PER CERT, TAMBE SON IMMOBILIARIS. UNA PERSONA AMB DOS DITS DE DIGNITAT HAGUES DIMITIT. PERÒ.... ES CLAR, QUAN S'ACCEPTA SER ALCALDESA-TITELLA, RES NO IMPORTA. SALUTACIONS A TOTS ELS BADALONINS. ALGUN DIA TINDREM UN ALCALDE/SSA COM CAL.

#1
georg
16.04.2005 a las 11:09:29
On són el nostres pisos MAITE?

Manel, cuando el ayuntamiento te diga que no hay espacio para hacer pisos... pregúntales por qué si hay espacio para hacer la Ciutat del Basket. Tenemos el ayuntamiento que nos merecemos.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat