Botó Contacta amb Badaweb

FERRAN FALCO+ADIGSA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
VADALONA
18.03.2005 a las 22:23:57
FERRAN FALCO+ADIGSA

Amigo Ferran despues de los ASUNTOS que han salido de vuestra anterior responsabilidad, esperamos todos que dejes la politica. Haz un ejercicio de dignidad para poder pasear por nuestra ciudad.

#1
Bitxo
26.03.2005 a las 13:37:09
FERRAN FALCO+ADIGSA

Estimat Vadalona: Abans de poder dir res a ningú sobre temes dels que a més no estas ben prou documentat, fes el favor de parlar en català. N'estic fart dels fill d'inmigrants que no fan el punyetero esforç de parlar en català. Vuestra ciudad dius? Primer parla en català, i si no, torna allà d'on és la teva sang.

#2
Sarandonga
28.03.2005 a las 18:15:44
FERRAN FALCO+ADIGSA

Segur que ets un casquetista d'aquests que, malauradament, tant abunden a Badalona. Ves-te'n amb el teu capo i deixa al Falcó.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat