Botó Contacta amb Badaweb

Cal una reina a Badalona?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Quim
31.12.2004 a las 13:34:25
Cal una reina a Badalona?

Per un dia, Badalona va tenir la seva pròpia reina. Va ser al Nadal. Mentre totes les teles donaven el missatge del rei, a TVB, la nostra alcaldesa feia el seu propi missatge. Ni el Clos ho ha fet a BTV. No és una mostre excessiva del grau de protagonisme que vol tenir la maite? Cal que una alcaldessa aparegui cada any vestida de gala per dir com de bé ho esta fent el tripartit a la nostra ciurtat? Fins a on arribarem? Senyors de l'oposició... perquè no comencen a organitzar-se per fer un canvi real i positiu a Badalona? Senyors de CiU no és preocupin tant per el catalanisme i tinguin en consideració els problemes reals dels badaloninis. Senyors del PP... no és preocupin tant per l'espanyolisme i tinguin en consideració els problemes reals dels badaloninis. L'any 2007. L'any del canvi positiu.

#1
Jordi
08.01.2005 a las 19:16:04
Cal una reina a Badalona?

El que cal a Badalona és un nou Govern. Són ja més de vint anys amb governs municipals dirigits pel PSC, amb presència continuada d´alguns dels seus membres. incloent-hi la nostra amiga Maite. La manca d´alternança al llarg d´aquests anys ha provocat una major seguretat de romandre en el poder del PSC, uns autentics artistes de fer 'fum'. Un poder tingut com a propi i imperdible, on els dos socis (ICV i ERC) son els autèntics invitats de pedra, ja que han renunciat a una gestió governamental dinàmica en les formes i inovadora en els continguts. Cal que l´actual Reina de Badalona juntament amb el seu partit perdint la perpetuïtat de la corona, que la gent pensi en l´alternança política.

#2
missatge una mica ta
28.01.2005 a las 20:19:34
Cal una reina a Badalona?

sincerament...prefereixo la Maite abans que en 'JuanCa'... i si no apareix cap dels dos, millor que millor... per altra banda, trobo que el que va voler fer l'Arqué va ser: 'vale, ara toquen els discursos. podem passar per la tele el tipic i tòpic d'en JuanCa dient-me les mateixes coses de sempre que em sonen a EGB o a ESO o be m'hi puc posar jo o explicar coses mes properes als telespectadors de Badalona' Crec que van optar per un discurs menys alternatiu i més proper al qui s'hi mira, es a dir al Badaloní. Que tot siguin medalletes per 'tan bons que som' aixo no t'ho nego que ho farà, pero ja et dic... el que em digui el rei...es que ni me'l miro el discurs... dit finament me la porta fluixa el que em digui el rei, en canvi si em diuen que 'ens hem gastat xxx milions amb no se que' com a minim sabre de coi em parlen i em podré indignar. pero sigui com sigui, no em miro el missatge del rei perque no em dona la gana i tampoc vaig veure el de la Maite perque no rebo bé la TVB.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat