Botó Contacta amb Badaweb

PLATJA BRUTA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
banyista
25.08.2004 a las 19:58:10
PLATJA BRUTA

Les persones que no podem gaudir de les vacances per diferents circumstàncies, pensem que tenint el privilegi de viure en una ciutat a prop del mar podrem disfrutar de sol i d'aigua... Això no és més que una ilusió, la excepció es que la platja estigui neta i la puguis gaudir en condicions fins darrera hora...la realitat és que la brutícia okupa les nostres platges a l'estiu davant la indiferència de les autoritats locals. D'altre banda, en aquest estiu hi ha hagut diversos accidents a les platjes, un d'ells en el que una persona va resultar morta...i això evidencia la falta de seguretat per nens, joves i grans. Una de les joies naturals que tenim a badalona és la platja, i a més, és gratuïta... Reivindiquem tots LA PLATJA NETA I CUIDADA... Podria continuar, però qualsevol que s'hagi fet un banyet aquest estiu entendrà de que estic parlant... exepte l'alcaldessa que, segurament hagi gaudit dels banys a altres racons...Sino que s'atreveixi a fer-se la foto del primer bany de temporada...

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat