Botó Contacta amb Badaweb

Els bombers de Badalona

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
l'apagafocs
14.07.2004 a las 03:30:02
Els bombers de Badalona

Sabeu que, en el cas que es cremi la vostra casa, la Generalitat tan sols disposa de 7 bombers al nostre municipi que, a més, poden sortir a qualsevol població del voltant?? Sabeu que Barcelona disposa de més de 120 bombers per torn en 7 parcs??Sabeu que la Llei de Bases de Règim Local, de l'any 1985, diu que els ajuntaments de municipis de més de 20.000 habitants estan obligats a tenir bombers?? Sabeu que hi ha una sentència del Tribunal Suprem de l'any 1996 que diu que la Generalitat no té competències per a tenir bombers?? Potser algun dia els de fora de Barcelona deixarem de ser ciutadans de segona, mentrestant, pregueu a Deu i a la Verge Santísima per les vostres llars...

#1
fireman
21.08.2004 a las 06:33:02
Els bombers de Badalona

Ànim amic q sapigues q a bdn som mes bombers encara q estem dins l`anonimat i som els Bombers de l`Ajuntament de Badalona (voluntaris esclar)q per amor a lárt i a sobre posant diners de les nostres butxaques (perque ens pagèm el menjar i part del nostre material de seguretat) intentem amb la nostra voluntat i amb els nostres coneixemens q Badalona sigui unes de les ciutats mes segures de Catalunya.

#2
Llussi
08.02.2005 a las 13:44:04
Els bombers de Badalona

Hola company! No se si enmtens de lleis. Pero hi ha legislació suficient que diu que si una situació d'emergència supera un municipi la competencia de l'emergència es de l'administració autònoma ho diu la llei de protecció civil de catalunya 4/97 i que per tan la generalitat si que pot tenir bombers? En tot cas es cosa dels ajuntaments prestar el servei pero en tot cas ladministració autonomica tindra la competència si esta al lloc dels fets. Referent a aquesta sentència ... ensenya-me-la...

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat