Botó Contacta amb Badaweb

Debat públic sobre el SAHARA el 14 d'abril

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
revista ALHORA
07.04.2004 a las 19:25:37
Debat públic sobre el SAHARA el 14 d'abril

Tenim el gust de comunicar-lis que la nostra publicació ha organitzat un DEBAT PÚBLIC entorn de la situació política present del SAHARA, les seves perspectives entorn el Pla Baker i les garanties de que algún dia se celebri el desitjat referèmdum d'autodeterminació. També debatrem sobre la importància de la solidaritat que des del nostre país es ve desenvolupant entorn una població refugiada i expulsada de la seva terra. Es per això que en aquest debat hem convidat a un delegat del Front Polisario i un representant de l'Associació Catalana d'Amics del Poble Saharaui (ACAPS) -Vicenç Ornaque- per que des de dos vessants diferents (política i solidària) ens expliquin les claus actuals d'un conficte que s'arrossega des de fa més d'un quart de segle i del que el nostre país en té una responsabiltat trista i inqüestionable. La nostra comarca, i Badalona en especial, des de fa anys ha demostrat que és una ciutat solidària i entenem que pot ser d'interés general conèixer de primera mà les darreres notícies de la situació en el Sahara Occidental, ara que pot iniciar-se una nova etapa política i a finals de mes una delegació catalana viatja al Sahara. 14 d'abril, a les 19,30 hores Debat públic entorn 'EL SAHARA AVUI'. Centre d'Entitats CAN PEPUS (Avgda. Francesc Macià, 104 BADALONA)a prop Metro Pep Ventura L2

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat