Botó Contacta amb Badaweb

Endavant ERC

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Endavant ERC
22.02.2004 a las 14:17:44
Endavant ERC

A veure, Crec, des del meu modest punt de vista que no hem fet res de dolent!!! Això és una qüestió que l'hem de tenir MOLT clara. Crec que seria perillós que davant de l'ofensiva mediàtica que ens arriba de ponent enllà, comencéssim a 'cagar-nos a les calces'. És molt important analitzar els fets fredament, cosa difícil amb l'embestida del búnker espanyol. ERC no ha fet res de dolent. No ha matat ningú, no ha comès cap delicte. Com a molt, es pot acusar ERC de fer una tasca que no li pertoca, ja que aquells qui haurien de seure a parlar amb ETA és l'estat espanyol. És més, l'estat espanyol no hauia de parlar amb ETA (organització militar) sinó amb algú que tingui representativitat, i aquests són Batasuna (com va passar a Irlanda) però això és un altre tema. No hem de caure en la dinàmica perversa que porta inculcant el PP (i a la qual s'hi ha sumat el PSOE i la resta de partits catalans per covardia) en la que és pitjor parlar, dialogar i negociar, que no pas matar. Per tant: ERC ha fet ben fet. Tot aquell amb un mínim de sensibilitat democràtica i d'esquerres i vocació pacifista, davant d'una proposta d'ETA per poder arribar a algun camí que pugui condudir a la pau, està en l'obligació de moure's i no mirar cap una altra banda. Això sí que hauria estat irresponsabilitat. Ara bé, això no treu que en Carod hagi comès un error de formes, de càlcul o estratègic (digueu-li com vulgueu), ja que ocupant la Conselleria en Cap, no podia anar a parlar ell mateix, sinó que hauria d'haver enviat algú altre del partit, doncs encara que la seva actuació va ser com a Secretari General del Partit, la seva rellevància pública actualment, fa que sigui difícilment destriable el seu càrrec institucional i del de partit. Però, sobretot, insisteixo: que el bosc no ens impedeixi de veure els arbres!!!!! Potser no hauria d'haver anat en Carod personalment, però s'havia de fer i en aquest sentit, s'ha de recolzar ERC, doncs és l'únic partit de la política catalana amb prou valentina per apostar clarament pel diàleg, la democràcia i la llibertat del pobles. Endavant ERC

#1
georg
25.02.2004 a las 18:22:48
Endavant ERC

Qué curioso que a los que nunca matará ETA, a los que no están amenazados por los asesinos, a los que no llevan escolta, les dé por pedirles a los asesinos diálogo, y en cambio, las víctimas y los amenazados, no quieran ni oír hablar de un diálogo con los matones, secuestradores de ETA. A ERC le importa un pimiento las víctimas y los amenazados: 'todos españoles', lo único que Carod quería era protagonismo. Aprovecharse políticamente. Carod sabe que ETA está en las últimas y no quería que desapareciera sin ficar-hi cullerada. ¡Qué prisa tenía el señor Rovira! 'Tot aquell amb un mínim de sensibilitat democràtica i d'esquerres i vocació pacifista, davant d'una proposta d'ETA per poder arribar a algun camí que pugui condudir a la pau, està en l'obligació de moure's i no mirar cap una altra banda. Això sí que hauria estat irresponsabilitat' Joder, qué pensamiento más facha. Así que ¿los que opinamos diferente no estamos por la paz? ¿los que no somos de izquierdas no tenemos sensibilidad? Por cierto, fue el PNV quien permitió que se emitiera el vídeo, ¿era necesario? Habría bastado leer el comunicado de ETA. ¿Alguien obligó al PNV a emitir un video de terroristas? Solo hace falta acusar a Urdaci que se infiltró en EUSKAL TELEBISTA para obligar a emitirlo. Gran servicio del PNV a ERC emitiendo el vídeo. Con amiguetes como esos para qué molestarse en meterse con el PP.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat