Botó Contacta amb Badaweb

A Badalona no oblidem!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Plataforma Aturem la
08.02.2004 a las 21:51:44
A Badalona no oblidem!

Pel motiu del aniversari de les manifestacions multitudinàries del 15 de febrer passat, i seguint la convocatòria de les plataformes aturem la guerra locals reunides a Igualada fa unes setmanes, de fer accions descentralitzades, la Plataforma Aturem la Guerra de Badalona convoca una jornada d'accions contra la guerra. Dia: Diuemenge 15 de febrer Lloc: Plaça de la Vila de Badalona Hora: de 10h a 14h Un programa detallat: (10-14h) Escenari obert, denúncia des de la MÚSICA i la PARAULA: actuacions musicals, contacontes, poesia, taller de xapes, lectura del manifest, pancartes i murals infantils, etc. (11h) Xocolatada popular: promovem el comerç just i el consum responsable. Trobaràs informació sobre el Boicot Preventiu. (12h) Cassolada: porta la teva cassola! Recordatori simbòlic de les reivindicacions del 2003. Encara avui hi ha molta feina a fer, no oblidem. A la plaça, exposició: Recull de premsa El cartell el podeu trobar a http://www.arabadalona.es.mn

#1
Georg
21.02.2004 a las 10:33:59
A Badalona no oblidem!

¿Para cuándo una manifestación en homenaje a las víctimas de Sadam, a los miles de muertos encontrados en fosas comunes? Esas fosas comunes tan parecidas a las de neustra Guerra Civil de las que ahora tanto se habla en Catalunya... Sí, es cierto, dictadores como Sadam hay muchos en el mundo, ¿por qué Irak? Como también es cierto que guerras hay montones en el mundo, ¿por qué nos preocupa tanto esta?

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat