Botó Contacta amb Badaweb

GOVERN TRIPARTIT I DUBTES

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Antoni Martín
17.01.2004 a las 10:29:04
GOVERN TRIPARTIT I DUBTES

Vist els temps de retorn cap el passat franquista que el govern d’Aznar està portant el país, creant divisions entre les autonomies i nacionalitats, no escoltant el clam del poble quan li diu no a la guerra, tornant a fer obligatòria l’assignatura de religió, impedint que les autonomies que vulguin complementin les minses pensions de viduïtat, en definitiva desfent l’herència de tot allò positiu que s’ha fet en els darrers 25 anys de democràcia amb un tarannà autoritari d’exercir el poder. En aquest sentit, no em sorprèn que Catalunya hagi decidit fer un tomb cap a les esquerres i el catalanisme, girant full als 23 anys de nacionalisme conservador. Les eleccions del mes de març seran una bona oportunitat perquè les esquerres espanyoles estimulades pel triomf de les esquerres catalanes, intentin posar fi a l’hegemonia de la dreta espanyola dels darrers anys. Estic molt content del nou govern tripartit de la Generalitat perquè reflecteix les mateixes forces polítiques que governen des del maig passat a la ciutat de Badalona. Aquesta coincidència de forces polítiques en ambdós governs ha de permetre tirar endavant els projectes i somnis que té plantejats el govern i la ciutadania de Badalona des de fa temps. Sens dubte el panorama és engrescador i ha de permetre la col.laboració i l’entesa dels dos governs. Només tinc un dubte, m’he assabentat que una persona de Badalona, la nova Consellera de Cultura, l’ Honorable Sra. Caterina Mieras, està relacionada amb un personatge badaloní vinculat al futbol local, força qüestionat per les seves maneres de fer, per bona part del ventall polític i intel.lectual de Badalona. Serà veritat el què diu l’ article del sr. Alfons Quintà a l’Avui el 27/12/03? Jo em decanto a pensar que la Sra. Mieras, mostrarà la seva independència respecte aquest personatge, pel bé de Catalunya.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat