Botó Contacta amb Badaweb

DROGA AL

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
ALBERT
03.01.2004 a las 20:09:25
DROGA AL

Amb aquest e-mail vull denunciar la situació que es viu al BAR STOP del C/Lepanto, al barri de la Salut Alta. En aquest bar hi ha tràfic de drogues durant tot el dia, amb cotxes que paren a recollir la “mercancía”, i amb gent que entra i surt continuament, i no precisament a pendre un tallat. Es una vergonya. Fa temps, amb la col.laboració del tinent alcalde (Sr. Eduard Tortajada), i del Comisari de la Policia de Badalona, es va fer una redada i van fer detencions, però la situació des de aleshores no ha canviat, i va a més. Senyors, s´ha de poder fer alguna cosa amb aquest antro. Bon Any.

#1

25.10.2004 a las 13:13:12
DROGA AL

METETE EN TUS ASUNTOS Y DEJA LA GENTE EN PAZ Y SI NO,SI TE ROMPEN LAS PIERNAS,DESPUES NO TE QUEJES

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat