Botó Contacta amb Badaweb

Pistes Paco Águila??!!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Ferran
20.12.2003 a las 19:47:40
Pistes Paco Águila??!!

Des de que era petit he sentit a parlar i dir coses de les Pistes de Can Ferraté (no sé si Ferrater o Ferraté) i també amb l'escola anàvem a fer atletisme a Can Ferraté. Can Ferraté, a part de ser - dedueixo jo- el nom de la finca dels Ferraté, és un nom que està més que bé, és català, i crec que connota alguna cosa de passat, d'història de Badalona. I doncs per què ara, així com així, se li canvia el nom que havia tingut sempre ( o almenys des de que jo tinc ús de raó, oïda i parla) per el de 'Pistes Paco Aguila'??? Francament, desconec qui és o qui va ser aques senyor, i tampoc sé quina és la seva relació amb l'atletisme o l'esport badaloní. Però el que veig és que fer el canvi de Can Ferraté a Paco Águila és 'quedar-se molt a gust'....per dir-ho d'alguna manera. Personalment trobo que no s'agafa ni amb pinces. Vas per aquells carrers de Bufalà i Bonavista i veus els cartells de 'Pistes Paco Águila' i sincerament, a mi, em fa mal als ulls. No crec que sigui l'unic a qui li fa mal a la vista, perquè més d'un i de dos cartells tenen el nom tatxat amb esprais ( i que consti que jo no he estat) No ho entenc. Algú, sisplau, em podria explicar el motiu? O potser sóc jo que no sabia que 'tota la vida' s'han dit oficialment Pistes Paco Águila. Jo crec que això últim tampoc és així. Ja he parlat amb altra gent, que també s'han quedat parats de veure aquest canvi tot estrany. en fi, les coses tenen un nom, i per mi, aquelles pistes d'atletisme, encara no se l'han canviat. gràcies.

#1
Ferran
28.01.2004 a las 15:52:33
Pistes Paco Águila??!!

Estic totalment d'acord amb tu. El malaurat Paco Aguila, era un treballador com tants. I pel simple fet de morir relativament jove, no te perque tenir el seu nom a unes instal.lacions municipals. La població no ho mereix. Deixant de banda les consideracions sobre la persona en concret. Es lleig fer-ho quan una persona ja no hi és. Precisament per això, l'ajuntament no hauria de fer aquestes actuacions amb el nom d'una persona, del tot respectable; però que no tenia el que es diu l'estima de tothom.

#2
Albert
10.03.2004 a las 00:00:55
Pistes Paco Águila??!!

Trobo que s'ha de restituir el nom tradicional i català 'Pistes de Can Ferraté Paco Aguila és un pretexte per a descatalanitzar Badalona. El mateix ens van fer ambv el Teatre Zorrilla....! Zorrilla era un castellà anti-català. Per què no es posa el nom que honora un gran actor de Badalona: Teatre Borràs?

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat