Botó Contacta amb Badaweb

Tusgsal oblida el català

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
jordi
18.12.2003 a las 22:43:52
Tusgsal oblida el català

Bona nit: Soc usuari diari dels autobusos de TUSGSAL a Badalona, i cada dia em fa més vergonya haver de pujar a un autobus on es disitja ' FELICES FIESTAS ', només en castellà, com si no es tingués en compte la llengua oficial de Catalunya , el català. Fem boicot a TUSGSAL, ara que venen les festes i que pot ser més pressindible alhora de anar a treballr, no pujem als autobusos de TUSGSAL. El Català, llengua i futur per a un poble. VISCA LA TERRA.

#1
pep
24.12.2003 a las 20:17:16
Tusgsal oblida el català

CREC QUE LA GENT TE POC SENY AL L'HORA DE PARLAR O CRITICAR LES ACTIVITATS QUE OFEREIXEN LES EMPRESES I L'AJUNTAMENT, SI MIRES BE, ALS AUTOBUSOS TAMBE I SON ELS ANUNCIS DE BONES FESTES, CREC QUE POSSAR MERDA ALS MEDIS ES OFERIR EL FASCISME QUE ENS BAN VOLER IMPOSSAR ELS ESPANYOLS EN TEMPS NO LLUNYANS I QUE POSANT AIXO TANT ABSURD, FAS QUE DESDE LA CAPITAL DEL REGNE DE ESPANYA DIGUIN BESTIESES CON LAS QUE DIU EL AZNAR. CATALUNYA I ELS CATALANS SEMPRE SEREM TOLERANTS AMB ELS QUE TOLERAN LA NOSTRA CULTURA I TRADICIO QUE EMPORTA MOLTA TAMBE DE ALTRES PARTS DE LA PENINSULA IBERICA I DE MOLTES CULTURES QUE I VAN SER PRESENTS AL LLARG DE LA HISTORIA DE EUROPA. sOSTENIBILITAT PER TOT.

#2
Georg
21.02.2004 a las 10:53:04
Tusgsal oblida el català

Entonces tendríamos que hacer boicot al ajuntaniento, Pep. Los premios Literarios Ciutat de Badalona que se celebran desde hace muchos años (no desde los de Franco porque habría sido imposible) son exclusivamente en catalán. Está prohibido hacerlo en castellano a pesar de ser lengua oficial como el catalán. Qué tiempos en los que se discriminaba sólo una lengua: el catalán. Hoy hemos avanzado tanto que ya se discriminan las dos. Por cierto, tienes razón en lo de TUSgsal.

#3
ANGEL
09.05.2004 a las 10:57:26
Tusgsal NO oblida el català

PARECE MENTIRA QUE EN LOS TIEMPOS QUE ESTAMOS SE PIENSE DE ESTA MANERA,Y NO PIENSEN ESTAS 'PERSONAS 'EL DAÑO QUE PUEDEN HACER A LAS FAMILIAS DE LOS TRABAJODORES DE TUSGSAL INTENTANDO HACERLE UN BOICOT A DICHA EMPRESA.¡QUE PIENSEN EN OTRAS COSAS MAS IMPORTANTES EN ESTA VIDA! DE TODAS MANERAS, ANTES DE HABLAR HAY QUE OPINAR, YA QUE FELICES FIESTAS SE DESEAN EN LAS DOS LENGUAS, EN UNOS AUTOBUSES LO PONEN EN CASTELLANO Y EN OTROS EN CATALANASI QUE, POR FAVOR ANTE TODO, SEAN UN POCO MAS OBSERVADORES. GRACIAS

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat