Botó Contacta amb Badaweb

Qui és més verd?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
N.A.T.
14.10.2003 a las 15:40:19
Qui és més verd?

M'agradaria que algú m'aclarís la polèmica entre la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament i el grup Els Verds sobre la recollida de brutícia a la Serralada de Marina, a la zona cremada aquest estiu. Segons sembla, des de l'Ajuntament es va fer una neteja posterior a la cremada i Els verds van organitzar-ne una altra per aquest cap de setmana passat. Aleshores des de la regidoria de Medi Ambient es va fer una crida a Els Verds perquè no trepitgessin el bosc, ja que es podria malmentre la recuperació de l'ecosistema i es va insistir que la recollida de residus i brutícia ja s'havia fet. Els Verds van obviar les indicacions de la regidora, van fer una recollida simbòlica, de la qual en van treure des de bicicletes fins a cinc cotxes abandonats, i ara acusen Niso de'ser una incompetent' i de voler 'prohibir una activitat ecològica i altruista amb amenaces i mentides'.

#1
Tip
14.10.2003 a las 16:31:53
Qui és més verd?

Està molt clar: La polèmica són els quatre vots que s'hi juguen de cara al novembre... Ara bé: el que també és evident és que a la serralada hi havia cotxes, motos, bombones de butà, sofàs i matalassos per omplir quatre camions de brossa... Per tant: els uns, els de la Niso, estan més verds que ningú, perquè no van netejar la muntanya abans que es cremés (potser perdien el temps pensant com decorar l'autopista?). Els altres, els Verds, també ho estan perquè s'han despertat una mica tard: això d'anar a netejar el bosc quan ja no hi ha arbres ni arbustos que molestin sona a voler fer les coses quan són més fàcils de fer... Tot plegat una discussió fora de lloc, que prova que tots pensen, actuen i parlen de cara a la galeria, sense parar-se a pensar com prevenir enlloc de curar. Ja s'ho faran! Tip

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat