Botó Contacta amb Badaweb

Per fí algú critica a la directora de TVB publicam

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Al.leluia
18.09.2003 a las 10:25:36
Per fí algú critica a la directora de TVB publicam

Espero comentaris «Telelocal» la galeria 16/09/2003 JAUME OLIVERAS I COSTA No parlaré bé de Jordi Soler -en Jordi és un amic i mai s'ha de parlar bé dels amics-, però cal reconèixer que la seva tossuderia és la que ha fet que avui tinguem a Badalona una empresa paramunicipal de comunicació digna de les millors ciutats. Només l'ha perdut, a en Soler -i ara sí, sempre es pot parlar malament dels amics-, el seu to poc equànime quan s'ha de fer balanç de la política socialista. Però, dels pros i contres en surt ben parat. Val la pena tenir-ho en compte quan s'entra en la franja jubilatòria i, a més, coincideix amb un canvi de mandat municipal. Badalona Comunicació funciona i la tele la veu molta gent. S'ha aconseguit presència i audiència, malgrat els molts defectes, i només manca la consolidació definitiva. La televisió local pot fer més i ho ha de fer, sobretot liquidant els dos forats foscos que no acaben d'afrontar-se. Primer, reforçant el terme telelocal per sobre el telemaite, cosa imprescindible per a la bona salut democràtica. Segon, no deixant lloc a l'amiguisme ni al poc sentit professional que pot intuir-se en algun dels punts alts de la piràmide. En Jordi Soler no ha acabat la feina. Ens deu, als teleespectadors, dues satisfaccions: fer una tele més plural i trobar un bon professional per dirigir-la. És veritat que el món és com una pilota, però seria bo que les coses no depenguessin de qui fa de la vida un constant piloteig.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat