Botó Contacta amb Badaweb

invitació escola debat

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
andreu
01.09.2003 a las 20:30:52
invitació escola debat

ESCOLA DE DEBAT 'CANVIEM EL FUTUR' 20 setembre L´Hospitalet de LLobregat Lloc ; Aula de Cultura de Collblanc i la Torrassa. Avda Mare de Déu dels Desemparats s/n inscripció: gratuïta. Envieu un correu amb el nom, cognoms i telf o per rebre informació a info@elsverds-catalunya.org. HORARI DE L´ESCOLA DE TARDOR 10:15 RECOLLIDA DE MATERIALS 10:30 OBERTURA DE L´ESCOLA DE DEBAT D´ELS VERDS -Antoni Garcia ( portaveu d´Els Verds) - Lluís Esteve( Regidor Delegat de Medi Ambient de L´Ajutnaement de L´Hospitalet) 10:45 DISCRIMINACIÓ I VIOLÈNCIA DE GÈNERE Presenta i modera: Maria Olivares( membre del consell Polític d´Els Verds i ex-diputada dels Parlament de Catalunya d´Els Verds) - Cristina Carrasco( Professora d´economia de l´universitat Autònoma de Barcelona i membre de Ca la Dona) - Blanca( membre de la Vocalia de Dones de la Federació d´Associacions de Veïns de L´Hospitalet) 12:30 GUERRES, GLOBALITZACIÓ I CULTURA DE LA PAU Presenta i modera: Miquel Lluís-Muntané( portaveu d´Els Verds de Barcelona i membre del consell polític) -Francesc Tubau( portaveu de la Plataforma Aturem la Guerra) - Lluís Esteve( Regidor Delegat de Medi Ambient) 14:00 DINAR. preu del dinar 9 euros 16:00 ECOLOGIA, TERRITORI I CONFLICTE POLÍTIC 1 part. Exposició de la situació: presenta i modera: Javier Garcia ( portaveu d´Els Verds) - Enric Tello( professor d´economia de l´UAB) - Manel Cunill( enginyer Agricola) 17:002 part. Experiencies i lluites des de el Municipalisme presenta i modera: Antoni Garcia ( portaveu d´Els Verds) - Jordi Fabrega( Alcalde de Torelló i Coordinador des candidatures de l´EPM) -Lluís Sunyé( Regidor de Torredembarra d´Alternativa Baix Gaia) - Miquel Macies ( Regidor d´Olot d´Alternativa la Garrotxa) 18:00 Cloenda de l´escola de Debat

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat