Botó Contacta amb Badaweb

El dia 19 inaugurem la Comissaria dels Mossos

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Tothom hi està convi
12.07.2003 a las 16:27:45
El dia 19 inaugurem la Comissaria dels Mossos

Quatre mesos després de l'arribada a Badalona, els Mossos d'Esquadra van estrenar ahir la nova comissaria construïda al mig del barri de Morera. Al solar on s'aixeca l'edifici, els veïns van efectuar mesos enrere nombroses protestes per evitar que es construís. La comissaria s'inaugurarà oficialment el dia 19, però ahir ja s'hi van traslladar els agents i el parc mòbil. Durant aquesta setmana els operaris han treballat en els acabats de l'edifici. Els 200 mossos que actuen a Badalona van deixar les dependències provisionals que compartien amb la policia local al Turó del Caritg. La policia autonòmica va desembarcar a Badalona el 24 de febrer i fins ara ha utilitzat els mòduls prefabricats de la policia municipal. La mobilització dels habitants de Morera va endarrerir l'inici de les obres de l'edifici. Els veïns van ocupar el solar durant setmanes perquè reivindicaven que s'hi edifiqués un centre per a persones de la tercera edat com estaba planejat inicialment. NOVA PROTESTA Tots els veïns del barri han anunciat que durant la celebració de l'acte d'inauguració de dissabte que ve mostraran una vegada més a les autoritats el rebuig a la ubicació de les instal.lacions policials. Un element de reflexió a tenir present sobre els beneficiaris d´aquesta imperiosa necessitat política de construir comissaries noves per pebrots: l´ex-conseller de Governació Pomés va estar sembrant durant el seu mandat, tota Catalunya de Comisaries d'un color blau vistós a cada poble i gran ciutat. Algú sap quines són les empreses adjudicataries d´aquesta indispensabilissima inversió pública, quan la majoria de casernes de la Guardia Civil han estat desallotjades per tot arreu? Tampoc cal que siguem tan malpensats.

#1
josep
12.07.2003 a las 18:53:11
El dia 19 inaugurem la Comissaria dels Mossos

Esteu convidats tots porteu pancartes .tambors ,pitos i crideu i crideu q ense sentin aquests politics no deixem fer el discurs aquets malparits,us esperem davant la comisaria.

#2
Capçaleres canviats
21.07.2003 a las 11:19:53
De Governació a Sanitat. Forrant uns pocs, i foten

Presumint del negoci que pot representar per alguns, construir noves comissaries per tot arreu, el mateix conseller ara al capdevant de Sanitat està reformant i construint ambulatoris nous a dojo per tot el territori català, tots amb una arquitectura i uns materials molt semblants. Seria bo saber si les constructores adjudicatàries son les mateixes o no, per fer-se una idea de la magnitud del que està passant. Mentre el malbaratament de diners en obres i obres, moltes d´elles innecessàries, van a parar generosament segons sembla a unes butxaques contractistes amigues, tampoc convindria oblidar la precarietat laboral paral.lela en la que es fan treballar cada dia sense cap mena d´escrúpol ni garantia, molts professionals de la salut. Mentre progressivament i silenciosa es va introduint la gestió privada en molts dels nostres centres de salut on la prioritat sens dubte és lucrativa, en poc més de 6 mesos hi ha gent d´aquí al centre de Badalona que hem hagut de passar per 2 i 3 metges de capçalera diferents, i ara segons sembla, ALTRA VEGADA per estalviar-se fer-los fixos i per estalviar-se pagar-los el mes de vacances que inicialment se´ls havia promés, no se´ls renovarà el contracte i ben aviat molta gent de Badalona tornarem a tenir una altra persona diferent fent-nos de metge de capçalera, amb tot el trasbals que això comporta. Ës una absoluta manca de respecte i de vista per part dels senyorets que manen fent i desfent de qualsevol manera, que els badalonins de tota la vida que paguem cristianament els impostos, d´una temporada ençà quan ja hem dipositat la confiança i la simpatia en un professional amb qui ja estem contents, amb l´excusa de l´estalvi te´l tornin a canviar una i altra vegada, quan és possible que no s´adonin que al venir-ne un altre, al no conéixer els historials de cadascú, demanin de nou proves innecessàries, o se´ls passi per alt coses que l´anterior metge ja havia anat coneguent amb el tracte successiu, amb el risc implicit per la salut que sempre pot representar per la nostra gent, (despeses a part.) No obstant les adjudicacions a les constructores sembla que continuaran a tota pastilla, sense mirar prim i amb la màniga ben ampla, amb els habituals desfases pressupostaris en centenars de milers d´euros. Mentre que de moment, el respecte a la voluntat i satisfacció de les persones no és prioritat. En any electoral, les associacions veïnals sembla que hi hauriem de dir alguna cosa bastant més contundent per fer-nos respectar una mica. ¿O no?

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat