Botó Contacta amb Badaweb

Pisos de protecció oficial

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Laika
08.07.2003 a las 09:26:36
Pisos de protecció oficial

Algú sap si l'adjudicació dels pisos de protecció oficial s'ha fet davant de notari? El sorteig si, i va ser molt i molt legal, però el fet de que les persones que no cumpleixen els requeriments per accedir a un pis de protecció, també entrin a la rifa em sembla la pirula mes gran que ha fet l'ajuntament. Hi ha algún notari o organisme, que no estigui untat per l'ajuntament i vetlli per els interesos del ciutadans? Ho dic, pq a mi no m'ha tocat un pis, i he sentit un cas, prou directe per ser veritat, que la persona en questió ja te pis, i estava com a reserva... extrany, prou extrany...

#1
Galilea
21.07.2003 a las 22:16:35
Pisos de protecció oficial

Ja estic farta d'aquest tema. A mi també m'ha tocat un pis de proteccio oficial... però al pas ke van les obres igual pel 2030 ja podré per fi independitzarme. Es molt trist tot això, estan jugant amb el futur de moltes persones, joves sobretot; ja ho tenim molt futut en molts aspectes i encara ens prenen el pel amb aquesta historia dels pisos. Deprimeix el mes optimista, de debo. Ningu informa de res, un et diu una cosa, un altre dia et diuen una altra, ja esta bé home ja n'hi ha prou!!!. No s'aclaren ni ells mateixos i mentres tant van jugant amb nosaltres. No hi ha dret. Contestant la teva protesta, si això sembla una pirula bastant important, espera't a sentir les que vindran d'aqui un temps. Jo ja he sentit de tot i estic molt deprimida, de veritat. Pel que estic llegint no soc l'unica persona que es troba tant decepcionada amb aquest tema. Si alguna persona te informacio sobre aquest tema podriem utilitzar aquest forum per comentar les jugades. Moltes gracies compis.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat