Botó Contacta amb Badaweb

PSC: MOLTES OBRES DE CARA A LA GALERIA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Ivan Pasanau
05.06.2003 a las 15:31:02
PSC: MOLTES OBRES DE CARA A LA GALERIA

HOLA, NOMES M´AGRADARIA EXPRESAR LA MEVA INDIGNACIÓ PEL QUE S´ESTÁ FENT A LA PART ALTA DE LLEFIA. FA MOLTS ANYS QUE VOLIEM QUE ES POSES UNA MICA D´ORDRE I EN PRICIPI SEMBLABA QUE ES EL QUE S´ANAVA A FER, PERO UN COP HAN ACABAT QUASI TOTES LES OBRES ENS TROBEM UN BARRI MOLT MACO PERO ON NO ES POT APARCAR. QUI HA SIGUT L´INTEL.LIGENT QUE HA DISSENYAT EL PLA URBANISTIC DE LLEFIA ALTA? SUPOSO QUE DEU SER UNA PERSONA AMB PARKING PROPI PERQUE DEL CONTRARI NO S´ENTENT QUE HAGIN ELIMIANT MÉS DEL 60\% DE LES ZONES D´APARCAMENT. I PER SI AIXÓ FOS POC, DESDE LES 7 DEL MATI JA ESTÁ LA GRUA DONANT VOLTES PER EMPORTAR-SE ELS COTXES. QUE NO TOTHOM TE 3 MIL.LIONS DE PELES PER COMPRAR UN PARKING!!! VAIG VOTAR PER FER FORA A L´ALCADESA PERÒ NO N´HA SIGUT PROU, ESPERO QUE LA COSA MILLORI O NO TINDRÉ MÉS REMEI QUE MARXAR D´AQUEST POBLE. SI US PLAU: PENSEU MÉS EN EL CIUTADANS I NO EN EL TURISME.

#1
Biel
08.06.2003 a las 01:07:56
PSC: MOLTES OBRES DE CARA A LA GALERIA

giris a llefia ? :-) votes en contra de l'actual alcaldessa nomes pq a remodelat el barri ? suposo que anaves atotes les reunions de veins per presioanr a la mastressa, oi ? jo de tu tirava el fotut cotxe i en comprava una btt. dona't una volta per sistrells i al-lucina d'una merda de barri...

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat