Botó Contacta amb Badaweb

No anem gaire bé.....

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Jordi
29.05.2003 a las 09:41:06
No anem gaire bé.....

Només volia fer una parell d'apreciacions. Estic amb en lostz, en què votar a una formació o a una altra, no és qüestió d'intel·lectualitat o intel·ligència, sinó més aviat ideologia o si més no, més avinences amb uns que amb altres. És normal però, que el PP hagi pujat. M'explico: Resulta que hi ha uns socialistes que comencen a estar desgastats i ja veurem que passen a les properes eleccions. Els convergents amb un candidat nou i sense experiència, i els comunistesamb la Niso s'han ajuntat amb EUiA. Per tant amb tot aquest panorama, no diré normal, però si es podia esparar una pujada del PP, minima, però una pujada que ha fetque el PP es converteixi per primera vegada en la segona força. De totes maneres, no us feu il·lusions, no tindreu mai un paper important a la ciutat, per sort!!! Ningú compta amb vosaltres. Ni Convergència, l'únic partit que us podria fer entrar a l'Ajuntament algun dia, ni ningú. Per sort estem en una ciutat de centre-esquerres. No som extremistes. Vosaltres sou la dreta més pura. I tranquils, aprofiteu el moment de joia, pq no el tornareu a tenir mai, mai més.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat