Botó Contacta amb Badaweb

El Partit Popular ja és la segona força!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Ángel Escolano Rubio
28.05.2003 a las 12:29:41
El Partit Popular ja és la segona força!

Finalment, el 25-M ha arribat, tal i com tots esperàvem, i s' ha demostrat que la ciutadania de Badalona és més intel.ligent del que l' esquerra reaccionària i caduca de sempre (la que encara vol guanyar 'La Batalla del Ebro') suposava, aquesta mateixa que s' ha emportat un pal important, ja que han rebut menys vots i mantenen la mateixa representació. Ara per ara, gràcies a la confiança que la ciutadania ens ha dipossitat a les urnes aquest diumenge, el Partit Popular s' ha convertit en la segona força política a Badalona tant en número de vots, en percetatge i en regidors. S' ha demostrat que el PP es avui a Badalona l' única alternativa sòlida de govern, i el seu líder, Xavier Garcia Albiol, l' únic capaç de fer trontollar 'el feu' socialista. Avui, el PP es la segona força política del Barcelonés Nord, amb unes perspectives de creixement importantíssimes. Ara tenim quatre anys per configurar la majoria popular que farà que al 2007 tinguem un alcalde popular a Badalona, a Santa Coloma de Gramenet i a Sant Adrià del Besós. Ángel Escolano Rubio President de NNGG-Badalona

#1
Mari
28.05.2003 a las 17:39:28
El Partit Popular ja és la segona força!

¡¡¡¡¡¡¡JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!!!!!!!!! HO TENS CLAR, TOTA AQUESTA GENT QUE VOTA AL PP SON ELS JUBILATS QUE A BADALONA ESTÀ PLE I GENT COM TÙ QUE ESTÀ ENGANYADA I NOMÈS PENSA QUE EN PODER I DINERS. aIXÒ CAMBIARÀ, A MÈS A LES AUTONOMIQUES UN ALTRE GALLO CANTARÀ. VISCA CATALUNYA!! I VISCA BADALONA I LA PENYA!!

#2
francesc lostz
28.05.2003 a las 23:54:53
puntualitzacions als joves del PP

Unes quantes puntualitzacions al president de les joventuts del PP: - Que guanyi un partit o un altre no és una qüestió d'intel·ligència, sinó d'ideologia (i altres factors). - No crec que el PP creixi més del que té actualment. Sembla més aviat que comença la baixada... ara que, en això cal reconèixer-ho, també semblava que ara havia de baixar i mira... en tot cas, no crec que pugi més. Ara s'ha mobilitzat molt vot degut al tema de la guerra i les pressions contra el PP, però a partir d'ara... - Realment creus que d'aquí quatre anys hi haurà alcaldes del PP a Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià? Jo crec que no. I un últim comentari, i intentaré ser moderat, no sé a qui et refereixes quan parles de 'esquerra reaccionària i caduca', però a la batalla de l'Ebre s'enfrontaven dos exèrcits... el franquista, armat pels governs feixistes alemanys i italià, sublevat contra un govern elegit democràticament a les eleccions del febrer del 36 (guanyades pel Front Popular) i precursor d'una dicatadura de 35 anys ... i el què quedava de l'exèrcit republicà, on hi van morir milers de persones per defensar els ideals de la República. Em sembla que tota aquesta gent mereix un respecte que tu no els has tingut. Per cert, tu a quin cantó del riu estaves?

#3

10.02.2011 a las 10:25:23
Re: El Partit Popular ja és la segona força!

IP: 109.230.246.59#4

10.02.2011 a las 10:25:32
Re: El Partit Popular ja és la segona força!

IP: 109.230.246.59#5

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat