Botó Contacta amb Badaweb

Nuditisme, nuditista

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Rocnu
24.05.2003 a las 23:16:56
Nuditisme, nuditista

Corrent d'opinió a favor de la nuditat lliure, com una opció personal, i no condicionada. Les persones que en formen part s'anomenen nuditistes. Es diferencien dels/les naturistes, ja que no reivindiquen altra cosa que la nuditat lliure i no tenen cap relació amb els estils de vida d'aquests/tes (hi ha naturistes no nudistes, a més); no es consideren nudistes ja que aquest és un terme confús que s'usa també com a sinònim de naturista. No creuen que s'hagi d'arraconar la nuditat humana en cap lloc específic, sobretot perquè la nuesa és quelcom natural, que no pot en sí mateixa ser ofensiva per ningú i perquè, a més, no està penalitzada en el nostre país.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.