Botó Contacta amb Badaweb

NO A LA GUERRA... CIVIL

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
gloria
24.05.2003 a las 10:35:27
NO A LA GUERRA... CIVIL

Para ir a votar pienso ponerme NO A LA GUERRA CIVIL. Y para las generales NO A LA GUERRA DE INDEPENDENCIA. Las dos hace tiempo que terminaron, pero eso no es excusa, cada uno es libre de condenar las guerras que quiera. Tengo una lista muy larga LA DEL CONGO, COSTA DE MARFIL, Etc. pOR CIERTO, estoy supercontento de que Sadam haya dejado de sembrar Iraq de cadáveres gracias a los bombarderos de Bush. Otros preferían lo contrario (muy respetable también), pero como hay tantos muertos en los dos casos , ¿para qué pelearse por los muertos? Saludos.

#1
francesc lostz
26.05.2003 a las 17:44:51
sobre el què dius d'Iraq...

Posats a triar, jo preferia: - que Sadam Hussein fotés el camp (recorda que Saddam ha tingut el recolzament de les potències occidentals que li venien armes i li compraven petroli fins no fa gaire). - que els Estats Units es quedessin al seu país (que prou feina tenen) i no ocupessin il·legalment Iraq per apropiar-se del petroli i evitar que algú fes ombra a Israel. Posats a triar: pau i justícia. PS: la guerra d'Iraq no ha portat ni una cosa ni l'altra...

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat