Botó Contacta amb Badaweb

Iniciativa per Catalunya Verds (no tant verds...)

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
francesc lostz
19.05.2003 a las 14:33:17
Iniciativa per Catalunya Verds (no tant verds...)

Feia temps que ho havia sentit, però avui, llegint l'entrevista que apareix al Punt a Francesc Alfambra (cap de llista d'Els Verds i més) ho he pogut confirmar. El partit que actualment es fa dir 'ICV', és a dir 'Iniciativa per Catalunya Verds' fa temps que va trencar la coalició que van fer amb Els Verds a mitjans dels anys 90. Tot i així van aprofitar el trencament per quedar-se amb la V de Verds i de pas, ja posats, amb el logo del sol somrient (logo de tota la vida d'Els Verds). Així doncs, actualment, si mirem el nom del partit i els logos, sembla molt clar que segueix la coalició, quan de fet es va trencar fa temps. Una mica d'honestedat sisplau. Després no digueu que sou l'esquerra verda, quan no passeu d'ambientalistes, mai ecologistes.

#1
Miquel
20.05.2003 a las 15:07:59
Iniciativa per Catalunya Verds (no tant verds...)

Benvoltugt amic, Els Verds van en coalició amb iniciativa per Cataluna Verds. La coalició ICV-EA esta formada per ICV, EUiA, els verds esquerra ecologista i l´EPM. A més la coalició ICV és l´unic refernt de l´ecologisme europeu a Catalunya i forma part de la Federació d´Els verds estatal. En la qual formen part els Verds de les Illes. País Valencia, Andalusia, Madrid etc... El referent ecologista esta consolidat, avui en la coalició ICV-EA que ha fet més de 200 candidatures a nivell municipal sobretot a les comarques de Catalunya amb l´incorporació de persones independents del moviment ecologista i social com son l´alternativa la Garrotxa de la lluita contra el túnel de Bracons, Alternatvia Baix Gaia contra l´especulació urbanísitca entre moltes d´altres. El que sap greu es sota el nom de Els Verds apareguin candidatures que no tenen cap tipus, de legitimitat del referent verd, prova d´això és que nomè aquest que es diuen els verds i mes es tindrien que dir els verds i menys ja que unicament presenten tres candidtures a tot catalunya una a Barcelona amb Roser Veciana, que va esser militant d´ERC i que ara va sola un altre a lleida amb coalició amb ERC i a Badalona sols. El sol és el simbol de l´ecologisme i avui l´ecologisme europeu és ICV, A més la diputada verda Maria Olivares entre altres activistes de l´eoclogisme polític formen part de els verds esquerra ecologista organització que va en coalició amb ICV-EA. salut i ecologia MIQUEL

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat