Botó Contacta amb Badaweb

OPERACIÓ GAVIOTA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
badahoock
17.05.2003 a las 13:19:34
OPERACIÓ GAVIOTA

Recentment la grua s'ha endut el vostre cotxe que estava aparcat a la zona de la platja un cap de setmana?. Si es així, ja sou una victima més de L'OPERACIÓ GAVIOTA de la policia local Que per tal de cobri el cupo de multes s'enporten els cotxes que són mès fàcil d'agafar (que es cert que estan mal aparcats, però no impideixen el pas) i en canvi en altres lloca de la ciutat on els vehicles mal aparcats impideixen el pas, dificulten la circulació,... la grua no actua. Per tant s'enduen els cotxes per cobrir el cupo i la resta del dia a geure i petar la xerrada. Aixó si, no els truquis per endur-se un cotxe mal aparcat en un gual, que impideix que tu puguis surti amb el teu vehicle ja que estan molt enfeinats (pot ser deuen estar a la zona de la platja ;-) ) i si es dignen a venir tarden 3/4 d'hora en arribar. Per tant prou d'OPERACIÓ GAVIOTA. Que tot Badalona conegui aquesta recaudació d'impostos indiscriminada.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat