Botó Contacta amb Badaweb

Otra de los Mossos d´Esquadra

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Susana
13.03.2003 a las 18:42:13
Otra de los Mossos d´Esquadra

Os voy a comentar algo que me pasó hace un par de días con los Mossos d´esquadra. El martes a eso de las 22:00h aproximadamente me pare con el coche justo frente a la entrada del Ferrolan (en el polígono de Pomar), para enviarle un mensaje al móvil de un amigo mío. Fue entonces cuando apareció una pareja de los mossos d´esquadra, la verdad es que no le di demasiada importancia, pero lo cierto es que se acercaron a mí y me pidieron explicaciones de que hacia allí, seguidamente les comente con móvil en mano que le estaba enviando un mensaje a un amigo, cual fue su respuesta? que aquel no era un sitio para enviar mensajes, seguidamente me pidieron la documentación así como la de mi coche, acto seguido y después de comprobar que todo era correcto y que no estaba infringiendo ninguna ley, sus palabras textuales fueron 'acabe de escribir su mensaje y circule). Me quedé atónita, es que no puedo estar cuando y donde me dé la gana?, es que existen lugares habilitados para enviar mensajes desde el móvil?, Quiénes son ellos para hacerme circular? como si que quiero quedar allí hasta las 6 de la mañana!!! Exactamente no se a que responde esta actitud que más que garantizar la seguridad, a mi me pareció pribación de mi libertad. Esta es esa policía cercana? Esta va a ser en adelante la actitud prepotente de estos señores?

#1
Pere
14.03.2003 a las 09:59:16
Vols dir que no exageres?

Susanna, Els Mossos d'Esquadra estan per garantir la nostra seguretat. Això vol dir que han d'estar atents a les coses que passen, incloent la comprovació de què fa algú parat a dins el cotxe en un carrer de la ciutat. No és res estrany el que et va passar. Moltes vegades s'han pogut detenir delinqüents molt buscats en comprovacions rutinàries com la que et van fer a tu. Això no és coartar la teva llibertat. Això és treballar de forma preventiva. Les foces de seguretat estan per intervenir no només quan hi ha un delicte clar, sinó també per evitar que es produeixin. No vull dir que tu estiguéssis cometent un delicte. Segur que no. Però se n'han pogut evitar molts gràcies a comprovacions rutinàries com aquesta, que a vegades es fan perquè algu està parlant per telèfon o enviant un misstge pel mòbil. A mi em sembla que els Mossos no s'han de dedicar només a passejar amb el seu cotxe per intervenir quan hi hagi un accident o quan s'hagi comès un delicte. Estan per vigilar i baixar del cotxe -plogui, nevi o faci fred- per comprovar, sempre que calgui, qualsevol actitud estranya. I suposo que entendràs que si algú està parat a dins el cotxe manipulant algun objecte (des de fora deu ser difícil saber si és un telèfon, sobretot a la nit), és normal que la policia comprovi què és el que està passant. Vaja, que em sembla que els fets que descrius no són res excepcional ni suposen cap atac a la teva llibertat. En qualsevol cas, crec que no és res més que una part de la feina dels Mossos que per la nostra seguretat han de continuar fent.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat