Botó Contacta amb Badaweb

Per fi algu pensa en la platja

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Jesus
13.03.2003 a las 14:24:29
Per fi algu pensa en la platja

He llegit que el candidat de CiU a Badalona Ferran Falcó ha dit que vol que la platja sigui un espai natural obert tot l'any. Com a veí de la primera línia de mar de Badalona, celebro que algú pensi en la necessitat de mantenir neta la platja més enllà de l'estiu. A mi em sembla que voler que a la platja s'hi facin coses tot l'any és bo, sempre i quan es garanteixi la convivència amb els veïns de la zona. Jo suposo que el senyor Falcó tindrà en compte aquest aspecte... En qualsevol cas, ja era hora que algun polític es recordés que Badalona té una platja que hem de conservar i mirar d'aprofitar més.

#1
Just Roca i Duran
05.04.2003 a las 10:55:00
Per fi algu pensa en la platja

Doncs penso que és una bona iniciativa. Ara el que també caldria és declarar-la a més un espai de llibertat, per estar-s'hi com hom vulgui: amb banyador, vestit o en nuesa. Així s'evitarien les successives protestes que genera la ubicació de la platja 'nudista' en un determinat barri i es clarificarien els Drets de tothom. Allò que no és considerat un delicte i no és legalment perseguible, la simple nuesa, no cal buscar-li lloc. Des d'Addan, www.addan.com , defensem que es faci públic el Dret a gaudir d'aquesta llibertat, amb respecte i tolerància de tothom. O potser cal controlar la moral no confessional, en un país democràtic i amb llibertat religiosa?

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat