Botó Contacta amb Badaweb

Quin partit prioritza més l´allargament de la L2 f

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Julia Pous
09.03.2003 a las 12:33:25
Quin partit prioritza més l´allargament de la L2 f

Ja fa uns quants anys que se´ns va assegurar que la linia 4 de metro no acabaría a Pep Ventura, si no que arribaria al Centre de Badalona. Ara que la linia 4 ja s´ha transformat en línia 2, i que ja han començat les obres de la L-9 desde Can Zam, qui decideix quan s´ha d'acabar de fer arribar d´una vegada el metro fins a Badalona Centre? No hi havia fa dos anys una dotació dels Fons de Cohesió europeus per concloure l'obra finalment? Per què no es va saber aprofitar? Quant de temps més haurem d´esperar la gent del centre de Badalona per poder anar a treballar en metro a Barcelona. Ni al centre de Badalona, ni al de Barcelona es pot aparcar enlloc. Quin partit politic ens prioritza més l´allargament de la L2 de metro fins a Badalona Centre? Ara que hi hauran el.leccions al mes de maig seria hora que Maite Arqué comencés a col.locar simbòlicament la primera pedra de l'estació de Badalona Centre. Abans que Felip Puig li passi al davant. Salutacions d´una badalonina inquieta a qui no li agrada gens haver d´agafar el cotxe.

#1
JOAN
10.03.2003 a las 20:02:28
Quin partit prioritza més l´allargament de la L2 f

Benvolguda Julia, L'ampliació de la xarxa metropolitana de metro és una de les realitats més evidents de l'actuació del Govern de la Generalitat, és dir, del govern de CiU. Les darreres novetats en aquest àmbit són força importants. Pel que fa a Badalona, no hi ha dubte que és una de les ciutats més beneficiades en aquesta ampliació. A mi -que tampoc m'agrada passar-me hores al cotxe aturat a l'autopista o a la Gran Via per anar a treballar a Barcelona- m'ha interessat molt el tema des que vaig tenir coneixement dels projectes iniciats, com ara la famosa Línia 9, que, si no recordo malament, serà la més llarga i més moderna d'Europa. Construida per la Generalitat, connectarà Badalona i Santa Coloma amb Barcelona, el Prat, l'aeroport i el TGV. Vaja, que ens acostarà més i millor a les ciutats del nostre voltant i a llocs tant importants com l'aeroport a la futura estació del futur (?!) tren de gran velocitat. Pel que fa a la línia 2, tinc entès que s'ampliarà fins a Can Ruti passant pel centre amb el que en diuen metro lleuger, mentre que la Línia 9 passarà per Llefià, la Salut i el Gorg, per connectar amb la 2. Vaja, que no crec que sigui la senyora Arqué qui posi la primera pedra de tot això. Més que res perquè ella no hi té res a veure amb aquestes grans obres, i després perquè una d'elles, la de la Línia 9, ja està posada de fa temps, precisament per part del senyor Puig. Em sembla que no em deixo res, Julia. De totes maneres, estic amb tu en què totas els partits polítics s'haurien d'implicar més en el foment del transport públic. La pròpia senyora Arqué, per exemple, que té una xarxa d'autobusos pròpia d'un poble en una gran ciutat on és més ràpid anar fins a Barcelona que anar des del centre cap a determinats barris... Vaja, que potser li hauríem de demanar que posi primeres pedres a noves línies de bus...

#2
Ramon
12.03.2003 a las 11:43:38
Espereu-vos asseguts, i preneu-vos una Damn Bier.

A l´any 94 es va dir que l´AVE enllaçaria Sevilla-Madrid-Saragossa-Lleida-Barcelona-Girona-Montpellier a l´any 2004. Som a l´any 2004 i de moment no arriba ni a Saragossa ni a Lleida ni a Barcelona ni a Girona ni a França ni res. Mentre Badalona estigui ple de socialistes, i segons va dir l´Aznar es la ciutat que cobra més impostos del país, com caram vols que es prioritzi l´acabament de la línia 2, que també havia de ser pel 2004? Preneu-vos-ho en calma, perque aixó va per llarg, i pel que sembla hi han altres prioritats. Els badalonins del centre que treballem i estudiem a Barcelona o ens anem al mar a buscar el tren o ens veurem cada dia fent cua a la Gran Via. Porteu crispetes. Ciau.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat