Botó Contacta amb Badaweb

I Dalt la Vila, què !

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Lali
03.02.2003 a las 14:33:56
I Dalt la Vila, què !

Perquè Dalt la Vila està tant deixada ? Jo hi visc i n'estic molt contenta, però tinc moltes preguntes sense resposta. El carrer del Temple, entre Via Augusta i Francesc Lairet, està tot nou. Que passa amb la part de dalt ? les mandarines dels arbres serveixen per empastifar a carrers, a cotxes estacionats i també serveixen de joc als nens de l'escola Cultural. Que passa amb els pobres gats? a l'estiu amb la pujada de temperatures, el menjar que hi ha escampat per tot el barri + les defecacions d'ells i de tots els irresponsables que tenen gos i no les recollen, la brossa escampada per tot el terra que es dedica a treure de tots els contenidors la 'senyora dels gats', etc... tot això fa una barreja d'olors que és fastigós. Ah! i també hi ha puçes per tot arreu. La Plaça de la Constitució / Plaça de la Font; aquesta pobre ja ni es veu tapada pels contenidors de brossa, una bona pinzellada no li aniria malament perquè es molt bonica. I els cotxes ? sort que no es pot estacionar, perquè n'està plena sempre de gom a gom. Ni tan sols és de Dalt la Vila el president de l'Associació de veïns, i no parlem dels personatges que la formen, potser l'hi aniria bé una neteja i gent + jove. Gràcies,

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat