Botó Contacta amb Badaweb

LMau i la seva història

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
PAPA NOEL de Martore
24.08.2009 a las 15:23:22
LMau i la seva història

Hi havia una vegada un nen que es deia Mau. I ja des de ben petit es buscava problemes i per això a l'escola li feien bulling. Arrivaba a casa i plorar i plorar. Cosa ben normal, si buscava brega, en trobava. Va arribar un dia a Martorell, governat pel PAPA NOEL. I ell com que tenia aquest trauma de petit, doncs va refugiar-se amb ell, a les seves barbes. El nen, mimat i malcriat pel PAPA NOEL, el RENS del PAPA NOEL, i els seus ajudants, escrivia cada quinze dies a un full publicitari esplicant les seves fabuloses aventures. Però la cosa no queda aquí. Aquest, que ja no era tan nen, doncs va arribar un dia a un joc on hi havia una pilota, i va començar a escriure d'aquest joc i de tot el que li passaba pel cap, sense tenir en compte res de res. I va fer un amic, que li deien el nevot i era el responsable d'escriure les histories d'aquell joc. Però el Mau no callava i deia tot el que li passava pel cap, coses bones i dolentes, intimitats i xafarderies. I les escampava per tot Martorell i on pogués. Fins que un dia, li van voler canviar això, i a l'escola li feien bulling perquè s'havia buscat problemes, i ara també. Mica en mica tothom coneixia com era, i escrivia el que li passaba pel cap, alegrant-se de que maltractessin a les dones, etc etc. Finalment el PAPA NOEL, va deixar de comptar amb ell i va tornar al seu poble, Badalona, sent un gran amic del boxejador de la brillantina.

#1
Maudili Peñafiel
24.08.2009 a las 18:18:09
Es verdad

Yo conozco a Maudili Peñafiel desde preescolar y puedo dar fe de que se llevaba muchas collejas , que se meaba en clase hasta séptimo y que tiene el culo prieto. Tambien venía a la clase Juan José que era el que tocaba mejor la faluta. Eso si, por el culo....De lo de falete no sabía nada, pero me alegró por el y su ojete agrandado

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat