Botó Contacta amb Badaweb

PXC diu alguna cosa? oi que no?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Manu
07.08.2009 a las 15:18:50
PXC diu alguna cosa? oi que no?

Quants dies portem parlant de la possibilitat de que Maudili Prieto sigui el candidat de PXC? Molts,a que si? Doncs encara es el dia que els ultradretans diguin OFICIALMENT EN LA SEVA WEB QUE NO ES AIXI I QUE LA GENERALITAT EXPLIQUI QUE PASSA I PERQUE ES MALGASTEN ELS DINERS DELS CIUTADANS QUAN A BADALONA TENIM ALTRES PROBLEMES MES IMPORTANTS. Para el hidalgo español un mensaje:apoyo a Carmen y a cualquiera que te diga que eres un cobarde.Da la cara a Maudili,porque ya no sabemos si le conoces,si es que tienes ganas de joder a Badalona o darnos cursos de mal uso del español. Manu

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat