Botó Contacta amb Badaweb

No m'ho puc creure

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
QMM
08.07.2009 a las 18:35:42
No m'ho puc creure

Maudili, deixa de fer el ridícul. No em pensava que arribaries a aquest extrem. No veus que la gent no vol saber res de tu ni de les teves paranoies?

#1
Manu
08.07.2009 a las 23:24:00
No m'ho puc creure jo tampoc

Benvolgut paranoic:intentes fer la ouija per aqui invocant el Maudili o es que no tens collons de dir-li a la cara tot?.Es que la gent existeix i jo,personalment,no conec el Maudili,pero ja et dic que si el veies el felicitaria perque aconsegueix que gent com tu parli d´ell i ja no penso que sigui tan mala persona com creia. Manu.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat