Botó Contacta amb Badaweb

Prou abusar dels animals!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
animalista
20.02.2009 a las 23:06:20
Prou abusar dels animals!

Aquests fòrums gairebé no els llegeix ningú, ni tan sols l'administrador de la web. De totes maneres, aquí va la meva queixa: Ja vaig escriure en l'altre fòrum que la protectora d'animals ASOA, és a dir, la gossera municipal, no té qui agafi el telèfon ni contesti els correus electrònics. Tinc interès a tenir en acollida una gata que he vist a les fotos i no tan sols no m'informen sinó que m'he assabentat que no em deixaran tenir cura d'ella si no pago 100 euros. S'estimen més tenir l'animal tancat a una gàbia que deixar que jo el mantingui si no els pago 100 euros. SI L'AJUNTAMENT VOL FER NEGOCI AMB ELS ANIMALS ABANDONATS NINGÚ NO ELS VOLDRÀ ADOPTAR NI ACOLLIR!!! Que no té prou amb els impostes que ens cobren? a mi em fan pols amb l'IBI tres cop a l'any. A qui vulgui treure un animal de la gossera perquè deixi de patir i l'Ajuntament li demana 100 euros, quan el que hauria de fer és donar-li l'alimentació per a tot un any.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat