Botó Contacta amb Badaweb

cantonada guell i ferrer

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
333
21.12.2008 a las 22:04:10
cantonada guell i ferrer

A LA CANTONADA DE GUELL IFERRER I AHAN UN LOCAL DE MOTEROS I ESTANC ADA DIA MOLESTAN FENT SOROLL DESPRES ALAS 4 DE LA MATINADA TOCAN ELS NASOS AMB LES MOTOS VAIG VEURE UN DIA ELS MOSSOS DE ESGUADRA QUE PARLAVAN AMB UN DE ELLS PERO NO ELS VANFER FORA NIR ES DEMANU QUE VINGUI LA GUARDIA URBANA I ELS I PREÇINTI EL LOCAL PERQUE ELS MOSSOS NO ELS FAN FOPRA I SOBRE DEIXEN EL COTXE EL MIG DE LA ASERA 1 HORRA I NO ES PODIA NI PASSAR HI HI HAVIA GENT AMB VCOTXETS

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat