Botó Contacta amb Badaweb

crueldat a l'Aj.

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
mafalda
03.09.2008 a las 17:40:37
crueldat a l'Aj.

Manifesto la meva queixa per la 'política' que l'Ajuntament vol imposar per la força, de prohibir donar de menjar els coloms i els gats del carrer. Des de temps de Jesucrist que va dir 'tuve hambre y me diste de comer' fins a la mesura legal del govern d'Espanya d'alimentar de Juana Chaos per la força, evitar que un ésser viu pateixi gana és fonamental en un país civilitzat, potser no en algun país d'Àfrica on es cremen vius els uns als altres. Fa temps que no voto socialisme, cosa que vaig fer fa molrts anys, mai més ho faré; una gent que no té sentiments amb els animals indefensos tampoc no els pot tenir envers les persones que no són de la seva família. Si aquests polítics tan cruels no canvïen d'intenció, cal esperar que la Justícia del destí els faci passar pels mateixos patiments que ells fan passar els pobres animals.

#1
vei
13.09.2008 a las 02:04:38
crueldat a l'Aj.

Si et sembla bé també podries donar de mejar a les rates i les aculls a casa teva. També són èssers vius que tenen dret a menjar i sostre, un habitatge digne. Després si vols pases per les balconades de tot el meu barri a netejar els excrements que generen el menjar que tú li dones als coloms. Per favor!

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat