Botó Contacta amb Badaweb

qué fan amb els nostres impostos?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
VEI
24.08.2008 a las 23:00:33
qué fan amb els nostres impostos?

Benvolguts, Soc un veí del Barri del Raval. Francament, no sé on s'estan destinant els impostos dels veins d'aquest barri. Les voreres, tret de les de Baldormero Solà no permeten ni tan sols fer pasar un carret de bebé perque estàn tan desnivellades, que o lligues al nen o acabaria pel terra. Estretes, només passa una persona, i a més sortejant senyals, barres antiaparcament i guals absolutament irregulars i impracticables. No em vull imaginar com ha de circular una persona en cadira de rodes. Tota una aventura. Aquestes voreres no deuen haver-se tocat en 40 anys. UNA VERGONYA. El mobiliari urbà, otro tanto de lo mismo. Antic, malmès i brut. Els pocs parcs del barri, bruts i plens d'excrements de gossos. La urbana deu pasar en forma de grua i quan la criden, ja que cotxes i motos cirulen a fons (alguns a més de 100km/h) per Baldomero Sola com si fos una autopista i no veig un urbà aturant a ningú. Contaminació acústica, els de nostre consistori no deuen saber ni el que és. Les motos amb tubs d'escapament trucats, a punta pala. Molt canalet, molt port esportiu, molta ciutat del basket,... tot per sortir al telenoticies, però la qualitat de vida dels barris, totalment abandonada. No sé que fan amb els meus impostos. Lamentable

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat