Botó Contacta amb Badaweb

Nou vinguts = inmigrants

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Las cosas como son
23.07.2008 a las 23:15:48
Nou vinguts = inmigrants

Parece que los del PSC no les gusta la palabra 'inmigrant' y la maquillan con la de 'nou vinguts'. Hasta donde llega la manipulacion que hasta los medios como la tele, radio y prensa nos bombardean con 'nou vingut' en vez de utilizar 'inmigrant' igual de correcta y mas acertada. En cambio en la calle utilizamos 'inmigrant'. Porque el gobierno nos quiere lavar el cerebro y no quiere que digamos 'inmigrant' acaso porque asi quizas no nos demos cuenta de que no hay tantos y no tengamos la sensacion de que nos estan invadiendo. A mi no me lavaran el cerebro yo se lo que es un 'inmigrant'

#1
Roger
31.07.2008 a las 13:28:04
Nou vinguts = inmigrants

nou vingut, immigrant... a mi m'és bastant igual. El problema és que al carrer no se sent ni una ni l'altre, sino més aviat: moro, panxito... Expresions que sovint diuen més de quí les pronuncia que de la persona a qui fan referència. Si dient 'nou vingut' com a mínim es molesta una mica a aquells que fan servir les altres expressions que he mencionat JO M'APUNTO A DIR-NE NOUVINGUTS. Finsara.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat