Botó Contacta amb Badaweb

La plaça de La Plana

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Carles.
17.07.2008 a las 21:45:54
La plaça de La Plana

per internet he trobat aixó http://uncat-badalona.blogspot.com/ Ni un pas enrere. Com ja és habitual a la ciutat Badalonina la Senyera de la plana ha tornat a desaparèixer. La primera vegada va ser per cap d’any del 2006, on UNC Barcelonès Nord va organitzar un acte de desgreuge i va plantar una estelada davant de la càmera de la TV Badalona, aproximadament va durar una setmana (link). La segona vegada va ser per cap d’any del 2007, aquesta vegada però vam pressionar a l’ajuntament per què actués ràpid i així ho va fer. Aquesta última vegada en motiu de la celebració de la selecció espanyola, ho han tornat a fer, els espanyols creuen que la millor manera de celebrar una cosa és treien, arrencant i cremant els nostres símbols. Aquesta vegada tenim pressa, ja hem esperat prou i així Unitat Nacional Catalana – Badalona ha estès una estelada, esperant que l’Ajuntament reaccioni al retiri i hi posi la Senyera al seu lloc. Malauradament segur que reaccionarà abans quan hi onegi l’estelada que no pas quan hi falti la senyera. El petit monument que hi ha als caiguts per les llibertats de Catalunya, està força mal més també, tot de pintades per darrera, pixades no només de gos, etc. a més a més els mateixos espanyols també ja van tapar les 4 barres que hi ha pintades de color rosa. Novament va ser UNC qui ho va restaurar. Segurament si l’any 2006 la bandera fos espanyola i el què l’arranqués es digués Franki, aquest fet no hauria a tornat a passar. Aquesta guerra l’han començat els espanyols, els que no defensen nacionalismes i són tolerants, els fills de tots aquells immigrants que van vindre a treballar quan al seu país hi passaven gana, així ens ho paguen. Des de UNC – Badalona només demanem respecte per els nostres símbols i una mica de responsabilitat a l’Ajuntament socialista, si cal posar-hi més seguretat, una tanca o el què l’Ajuntament cregui més oportú. Arran de fets com aquests i els de Reus, des de les Joventuts d’UNC començarà una campanya on penjarem a totes les ciutats i poblacions les banderes nacionals, la Senyera i la Creu de Sant Jordi.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat