Botó Contacta amb Badaweb

Es una vergonya!!!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Oscar Nielsen
15.10.2002 a las 17:49:41
Es una vergonya!!!

Aixo ja fa una mica de temps que va passar,pero com que parleu de BTV m´ha vingut al cap, Una tarda jo estava tan tranquil mirant BTV,quan una imitadora de periodista,que es trobaba al meu barri:Sant Crist de Can Cabanyes,va dir:Som aqui al Barri de Lloreda... I lo millor de tot es que hi era a la porta de l´assosiació de veins,on ho diu ben clar. Aquesta televisió esta feta per Idiotes.i es pensen que els Badalonins som tan Idiotes com ells.

#1
Oscar Nielsen
15.10.2002 a las 17:53:16
Es una vergonya!!!

Perdò m´equivocat es TVB,no btv.com tenen tan poca imaginacio per posar nom a un canal de TV...

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat