Botó Contacta amb Badaweb

gran ferreteria agonitza?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
shopping bag
24.07.2009 a las 20:23:51
gran ferreteria agonitza?

Vull comentar. Al carrer Guifré va tancar el Mercadona quan tenia molts clients. El carrer ha perdut molt des que va tancar aquest supermercat, fins i tot ha tancat La Caixa que hi havia a la cantonada. Ara, sembla que la grandíssima ferreteria que hi ha al carrer de darrere també tancará molt aviat: hi ha un silenci sepulcral, els dependents no et diuen res, si els parles no sonriuen, els clients han minvat molt però crec que és perquè el silenci que hi ha comença a espantar la gent. Com pot ser que estigui tancant aquesta ferreteria i que hagi tancat el supermercat? On hem d'anar a comprar el dia-a-dia?

#1
angel
31.07.2009 a las 01:16:34
gran ferreteria agonitza?

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat