Botó Contacta amb Badaweb

Guarderia Montserrat a Bufalà, any 1969?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Sami
30.08.2007 a las 14:43:25
Guarderia Montserrat a Bufalà, any 1969?

Cap a l'any 69 vaig fer el Servei Social treballant a la Guarderia Montserrat, que estava a Bufalà, però no tinc cap paper que ho digui. Algú se'n recorda d'aquesta guarderia, l'adreça que tenia, quan va tancar, o si ara té altre nom?

#1
anonima
10.01.2008 a las 15:08:32
Guarderia Montserrat a Bufalà, any 1969?

la ultima vez que fue guarderia montserrat estaba en el barrio santo cristo cerro hace unos 17 años y en la ultima dirrecion disponible no existe porque actualmente es un piso habilitado para vivir

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat