Botó Contacta amb Badaweb

zona blava quina estafa

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
badaloni
28.03.2007 a las 18:48:16
zona blava quina estafa

Auxiliars de la zona blava o 'mercenaris'? Jo com cada dia deixo estacionat el meu vehicle en aquets carrer, tot deixant el meu tiquet possat ja que si no el posso sóc denunciat , així com si em passo més de 5 minuts del temps possant el tiquet 'correcte'. Pero jo em pregunto com és que hi ha gent en aquest carrer els quals tenen comerços, tallers, etc.. Que poden deixar el seu vehicle estacionat tot el dia al mateix lloc sense ser denunciats? Serà veritat el que es comenta entre els veïns que per poder estacionar sense problemes i ser amic de l´auxiliar has de fer com fan alguns: - només convidant als auxiliars a un cafè pots aestacionar gratuitament unes horetes. - posant 1 euro de tiquet tot dient-li a l´amic auxiliar per disimular pots estacionar gratuitament tot el dia. - o l´últim que es comenta que donant-li diners sota mà pots estacionar sempre sense problemes. Gràcies per la zona blava i als controladors ja que l´últim que els hi falta es demanar el lot de nadal, si es que ja no els hi han donat. fins a on arribarem

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat